Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

EFL (#7): Nottingham Forest fortsätter förlora!

1v

Veckan rullar på. När topplagen i Premier League spelar Champions League så spelar de coolaste lagen i EFL Championship. Ligan måste ju hämta igen det försprång som de två övriga divisionerna i Football League fick genom att spela fotboll även under landslagsuppehållet.

Något har ändå spelats i dessa båda lägre divisioner under tisdagen. Lincoln City och Rotherham spelade 1-1 i en tät och underhållande match. I League Two fick vi se Northampton besegra Newport County borta med 1-0, och Sutton United tog sin andra raka seger, och sin andra seger någonsin i Football League, hemma mot Hartlepool.

EFL Championship artar sig som vanligt och kanske som väntat till väldigt jämn och rafflande liga. Nästan halva ligan ligger inom fyra poäng från varandra mellan platserna ett till tio, och endast tre poäng skiljer ettan från åttan. En bidragande orsak är att lag som West Brom och Fulham har tappat poäng här och där.

ANNONS

Veckans spaningar från Football Leagues sjunde omgång är:

Bournemouth. Vann en viktig match hemma mot QPR med 2-1. Dels är Bournemouth fortsatt obesegrade den här säsongen och tog tre viktiga poäng i toppstriden. Dels var det också QPR:s första förlust, distanserade dem med tre poäng och kanske gav deras momentum i samma toppstrid lite av en knäck.

Wobbligt West Brom. Hemma på The Hawthorns ska West Brom så klart ta sina poäng och att tappa poäng där i onödan måste kännas bistert. Att tappa poäng mot Millwall är kanske sådant som händer under en säsong, men endast 0-0 mot Derby County kan bara ses som en missräkning.

Brereton Rovers. Blackburn Rovers alldeles egna chilenska kultspelare fortsätter leverera. Ben Brereton stängde matchen mot Hull City hemma på Ewood Park med 2-0-målet i den 65:e minuten. Blackburn hakar på topplagen och ska de hålla sig kvar där kommer Brereton fortsätta vara en väldigt viktig spelare för dem.

ANNONS

Blackpool. När Blackpool förlorar hemma med 0-3 mot Huddersfield så är det för all del ett resultat som oss något om Huddersfield, men det säger oss förmodligen desto mer om Blackpool. Tuff återkomst till EFL Championship för Blackpool som vunnit en av sina sju första matcher. Läget ser tufft ut för dem.

Full fräs på Fulham. Övertygande storvinst med 4-1 borta mot Birmingham som alls inte har inlett den här säsongen svagt. Fulham var spelmässigt överlägsna och i och med segern går Fulham upp i ligaledning, om än bara med en poäng. En seger som helt säkert lovade mer för Fulham.

Kris i Nottingham. Ännu en förlust för Nottingham Forest, den här gången med 0-2 mot Middlesbrough på City Ground. Nottingham Forest har ännu inte vunnit en match på sina sju första omgångar, har tagit en enda poäng, och den engelska fotbollens just nu största mysterium är hur Chris Hughton fortfarande är Nottingham Forests manager.

ANNONS
Publicerad 2021-09-15 kl 22:42

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto