Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

PL-Hörnan 2022-23 (#1): Dejan vu!

Peter Hyllman

Guldstjärnan: Bournemouth
Inget lags supportrar hade lägre förhoppningar på sitt eget lag än Bournemouths inför den här säsongen. En väldigt övertygande vinst i ligapremiären mot Aston Villa kan möjligen ha ändrat på den saken.

Annons

Skamvrån: Man Utd
Det tog sannerligen inte lång tid innan den här säsongen ramlade ner över Man Utds huvuden. Försäsongens optimism blixtsnabbt förbytt i totalt mörker. Samtidigt får man kanske akta sig för alltför förhastade slutsatser om saker både på och utanför planen.

Kvarsittning: Aston Villa
Det elakaste jag såg efter omgången var när någon jämförde Steven Gerrards facit i Aston Villa hittills med Gary Nevilles i Valencia. Det var naturligtvis mest tänkt som en liten lustighet. Värre för både Aston Villa och Gerrard är att det även riskerar vara sant.

Roliga timmen: Planen var torr!
Visst, det var bara fyra ord i en rätt lång intervju men säger man över huvud taget att ”the pitch was dry” så får man nog förvänta sig att det noteras. Inte blev det tråkigare när Fulham sedan replikerade med att twittra en bild där Craven Cottage vattnades för fullt inför matchen.

Annons

Hemläxan

Marko Arnautovic och Adrien Rabiot, omedelbart efter torsken mot Brighton…

Sunday League Hipster med vad som har potential att bli säsongens både roligaste och mest relevanta twittertråd.

Första gången på nästan 20 år som Leicester har två måls ledning på hemmaplan utan att vinna.

Ordinarie tid för PL-hörnorna kommer som vanligt vara söndag kväll. Vissa helger blir dock svåra, och då kommer de antingen måndag kväll eller tisdag kväll beroende på utrymme.

Annons

Feedback på och önskemål för PL-hörnorna kan lämnas i kommentarsfältet!

Och har jag inte tagit ut just din favoritspelare i omgångens elva så beror det självfallet bara på att jag hatar just din klubb!

Publicerad 2022-08-09 18:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto