Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

PL-Hörnan 2022-23 (#2): Kan detta sluta lyckligt för ten Hag?

Peter Hyllman

Guldstjärnan: Arsenal
Det var kanske inte enbart rosor och regnbågar för Arsenal i den här matchen men vad som framför allt var en imponerande kvalitet laget visade upp var förmågan att omedelbart replikera på Leicesters reduceringar. Laget svarade bra på motgång.

ANNONS

Skamvrån: Man Utd
Kommentarer överflödiga.

Kvarsittning: Everton
Everton försökte stå emot Aston Villa men detta omöjliggjordes av att Everton var otroligt tunna framåt och inte hade någon spelare som faktiskt kunde få fast bollen högre upp i planen. Everton har mycket att jobba med offensivt, både med spelare och med taktik.

Roliga timmen: Conte och Tuchel
Där kom alla känslorna på en och samma gång när först Tottenham kvitterade och därefter Chelsea återtog ledningen. Först var det Conte som körde ett in your face längs sidlinjen och nästan omedelbart därefter var det Tuchels tur. Stor underhållning.

Tillbaka till skolbänken: Erik ten Hag
Ilskan riktas just nu mot Glazers i Man Utd, med all rätt naturligtvis. Men problemen ser vi på alla nivåer i Man Utd och det finns mycket i Man Utds första två matcher, och inte minst denna match, där ten Hag själv helt enkelt inte har kommit rätt på det.

ANNONS

Skolkarn: Cristiano Ronaldo
Ronaldos insats för Man Utd mot Brentford föranledde tydligen Man Utd att börja fundera på att avsluta kontraktet med spelaren. Vilket onekligen säger en del om både spelaren och klubben.

Hemläxan

Sanslös atmosfär på City Ground när Nottingham Forest spelade och till slut vann sin första Premier League-match på 23 år.

Man Citys förbud mot solkräm på Etihad.

Leo Messi inte med bland 30 nominerade spelare till guldbollen. Svårt läge för alla Messis fanboys som i snart 20 år hävdat att guldbollen är the shit.

Tuchel och Conte – love it!

Finns det något lag i Premier League just nu mot vilka man känner att ”jo, men det där vinner nog Man Utd”?

Mauricio Pochettino är ledig.

Tottenham hittade ett sätt att inte förlora mot Chelsea. Värdefullt.

Publicerad 2022-08-14 19:36

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto