Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

04 – Johan Mjällby

Lundhs pod

[acast user=lundh id=f82f2a46-198d-47a8-9d7a-c3e007b99ee4]

Avsnitt fyra av Sveriges vassaste fotbollspodd är här. I veckans episod får vi träffa Johan Mjällby som alldeles nyligen aviserade att han lämnar skotska mästarna Celtic, där han är assisterande tränare, efter säsongens slut. I podden pratar han om varför han slutar i Celtic, om hur han ser på framtiden och att det inte alls är säkert att han flyttar hem till Sverige. Den förre landslagsspelaren ger också sin syn på vad Erik Hamréns landslagsförsvar gör för fel – och att han inte haft någon kontakt med landslagsledningen. Och så klart, blir det snack om AIK som han till sin egen förvåning ständigt kopplas ihop med. Lyssna här!

Annons
Publicerad 2014-05-25 08:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto