Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

87 Re:Lundh - Ola Toivonen

Lundhs pod

Nyligen skickade Ola Toivonen upp skorna på hyllan efter en lång karriär. Han avslutade i Malmö FF och när jag träffade honom i juni 2017 för en poddintervju var han bland annat tydlig om att en allsvensk comeback inte var trolig. Anfallaren talade då om det svåra steget från att vara U21-stjärna till att spela i A-landslaget, om när han lärde sig att det fanns än värre vinnarskallar, om målet som tog Sverige till EM 2012, om hur det var att vara veteran i landslaget, om hur dagens unga stjärnor spelade på ren glädje men ännu inte prövats av några större motgångar och hur han såg på stämpeln som han fått som arrogant på planen. Toivonen talade även om att spelare bara är handelsvaror, om att han ångrade att han inte bråkade med PSV Eindhoven för att komma till Liverpool, om hur Sunderland skakades av att lagkompisen Adam Johnson dömdes till fängelse, om varför han nobbade Kina och om varför han brinner för en fotbollsskola i Degerfors.

Annons

Här hittar du podden:

Lyssna här via Acast.

Lyssna på Spotify här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Publicerad 2022-12-15 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto