Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

126 - Kim Källström

Lundhs pod

kallsomny

Avsnitt 126 av Sveriges mest nyfikna fotbollspodd gästas av Kim Källström och intervjun var så lång att den blir två delar. Del två hittar ni här.

I den första delen av podden talar Kim Källström om sin klubbkarriär som nu pågår i Schweiz och mittfältaren säger att han aldrig funderade på att sluta helt, att fotbollen fortfarande är rolig, att resorna är rimligare i Grasshoppers, att han och familjen var trötta på att flytta runt och att marknaden styr vilka val man har. Dessutom talar Källström om suget på att spela i Sverige, betydelsen av Andreas Isaksssons skifte till Djurgården, att Dif:s Bosse Andersson inte var den enda sportchefen han pratade med på Fotbollsgalan, att relationen med Djurgården är läkt men att han har respekt för att det är svårt att spela i Allsvenskan.

Annons

Dessutom om livet i Ryssland med tränarskifte och en klubb som plötsligt vill bli av med dig, chockflytten till Arsenal, reaktionerna på sommarpratet om tiden i London-klubben, varför han stannade i Frankrike så länge och hur det är att vara en del av en business. Källström pratar även om de svåra valen man ställs inför som ung spelare, vad som krävs för att ta sig hela vägen, om de kraftiga reaktionerna på hans uttalanden om flyktingkrisen och att han engagerar sig i olika saker utanför planen för att han vill.

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssnar du i Android, då hittar du den här i Acast.

Publicerad 2016-11-28 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto