Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

367 - Simon Åström

Lundhs pod

Avsnitt 367 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Simon Åström. Den nye ordföranden för Svensk elitfotboll talar om hur allsvenskan ska ta upp jakten på ligorna i Norge och Danmark, om hur svenska klubbar ska bli ännu bättre på att ta fram talanger, om att det är dags att helt skrota Nordens Bästa Liga-snacket, om att han inte är aktuell att bli generalsekreterare när Mats Enquist nu slutar, om varför VAR-beslut inte ens är nära, om hur man ser på målkameror och om att han vill se manifestationer mot stöket på läktarplats.

Dessutom berättar Åström om känslorna inför Örebro SK:s tuffa situation i superettan, om ansvaret han känner efter åren som ÖSK-vd, om att svensk fotboll står inför en rejäl generationsväxling bland de främsta ledarna, om vad Åström vill se i en ny SvFF-ordförande, om hur det är att själv ha blivit en av svensk fotbolls tyngsta makthavare, om förhoppningen att nästa TV-avtal ska ge ännu mer pengar och om kritiken mot Unibet-avtalet.

Här hittar du podden med Simon Åström:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Annons
Publicerad 2022-10-24 06:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto