Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

137 Re:Lundh – Kim Källström

Lundhs pod

Kim Källström har varit expert på TV4 sedan hösten 2020 men nu får han ett toppjobb som övergripande fotbollschef på fotbollsförbundet med start 1 januari 2024. Källström har en lång och framgångsrik spelarkarriär bakom sig och vintern 2016 träffades vi för en poddintervju där han talade om att vara ung och lovande med svåra val, om vad som gör att man lyckas, om påtvingade klubbskiften, om tiden i Lyon, Spartak Moskva och Arsenal men även om reaktionerna på hans sommarprat och när han talade under flyktingkrisen.

Naturligtvis berättade Kim Källström om sin landslagskarriär, om relationerna med förbundskaptenerna, om hur han hanterade petningar, om kritiken mot Hamrén och om vad han anser är det största han åstadkom i landslaget. Dessutom talade han om mästerskapen, om känslorna efter stora segrar, om vad han saknade mest när han slutade, om relationen med Zlatan Ibrahimovic, om superstjärnans givna makt i landslaget, om hur konflikterna hanterades och om hur det var med Zlatans sågning att Kim hade spelat för mycket vänsterback.

Här hittar du podden:

Lyssna här via Acast.

Lyssna på Spotify här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Annons
Publicerad 2023-12-14 07:31

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto