Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

378 - Victor Edvardsen

Lundhs pod

Avsnitt 378 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Victor Edvardsen. Djurgårdens anfallare talar om hur han ska bli ännu bättre 2023, om att han sett om alla fjolårets matcher för att utvecklas, om att han för första gången i karriären fokuserar fullt även på kost och sömn, om att Djurgårdens tränarduo har stor del i hans framgång, om harmonin bland spelarna som gett resultat på plan, om att han gärna tar West Ham eller Lazio i Europa Conference League och om att leva med att han ofta skapar rubriker.
Edvardsen berättar även om att äntligen få hänga med på landslagets vinterturné, om att drömma om det riktiga landslaget, om den osannolika resan från division 2 till landslaget på fyra säsonger, om spelmissbruket som kostade den psykiska hälsan och en miljon kronor, om att kämpa mot en stämpel som en strulspelare, om att nobba bud från Mellanöstern, om förhoppningen att få spela i Championship och om att Blåvitt fick chansen att värva tillbaka honom två gånger efter succén i Degerfors men klubben nobbade.

Här hittar du podden med Victor Edvardsen:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Annons
Publicerad 2023-01-16 07:24

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto