Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

365 - Magnus Wikman

Lundhs pod

Avsnitt 365 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Magnus Wikman. Damernas assisterande förbundskapten talar om vad som brast när Sverige åkte ut i EM i somras, om hur mycket covidkaoset störde, om varför han har svårt med ordet vinnarkultur, om fördelen att träningsspela mot riktigt vasst motstånd och om vad som måste bli bättre i spelet för att det ska bli VM-guld nästa sommar.

Dessutom berättar han om varför samarbetet med Peter Gerhadsson funkar bra, om betydelsen av Caroline Seger i gruppen, om att han nobbat en rad jobberbjudanden, om att kontraktet löper ut efter VM, om att han tror debatt är bra för svensk fotboll och varför han blev irriterad på medierna under EM i England.

Här hittar du podden med Magnus Wikman:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Annons
Publicerad 2022-10-10 06:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto