Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

145 Re:Lundh - Ole Gunnar Solskjær

Lundhs pod

Det har gått dryga två år sedan Ole Gunnar Solskjaer fick sparken som manager av Manchester United. Därefter har han varit utan jobb och ska bland annat ha nobbat Sverige, enligt norska medier. När jag poddintervjuade Solskjaer våren 2016  talade han om varför norsk landslagsfotboll halkat efter, om varför han nobbar förfrågningarna om att bli förbundskapten, om den svenske spelare han lärt sig mest av, om vad han drömmer om som tränare och om vad han lärt av Sir Alex Ferguson. Dessutom talade Solskjaer om Manchester Uniteds kris, om förståelsen för ilskan från hans gamla spelarkollegor och om smärtan i att hans favorittränare Pep Guardiola är i City. Givetvis talade Solskjaer även om sin tid som spelare i United; om triumferna och hårtorkarna han fått, om stämpeln som ”super-sub” och om den där Champions League-finalen som gjorde honom till ett namn världen över.

Här hittar du podden:

Lyssna här via Acast.

Lyssna på Spotify här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Annons
Publicerad 2024-01-18 07:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto