Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

396 - Jakob Forssmed

Lundhs pod

Avsnitt 396 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Jakob Forssmed. Sveriges statsråd med ansvar för idrott talar om varför en renodlad idrottsminister är sämre, om att den svenska idrottsmodellen med stort eget ansvar är bra, om regeringens satsningar, om varför idrotten inte får ännu mer stöd, om hur man ska avhjälpa bristen på anläggningar och målet med den utredning kring elitidrottens förutsättningar man dragit i gång.

Dessutom berättar Forssmed om sin syn på IOK:s öppnade för ryska idrottare, om en eventuell svensk OS-ansökan, om att han inte har några synpunkter på att SvFF, RF och SOK bara valt män till ordförande, om att det inte går att utesluta hårdare regler kring spelreklam, om oron kring kriminellas inflytande kring fotbollen, om hur mycket han gillar svensk läktarkultur men att sonen blev rädd vid 08-match och om balansen kring att kritisera Zlatan Ibrahimovic och Henrik Stenson för utbyte med Qatar och Saudiarabien men samtidigt tycka att den svenska handeln med samma länder är viktig.

Här hittar du podden med Jakob Forssmed:

Annons

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Publicerad 2023-05-15 06:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto