Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

345 - Johan Larsson

Lundhs pod

Avsnitt 345 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Johan Larsson. Elfsborgs lagkapten talar om hur man ska ta det där utlovade SM-guldet, om att axla rollen som veteran för att få unga talanger att lära sig, om att han är inne på sista kontraktsåret, om viljan att stanna längre men gärna med löneförhöjning, om förhoppningen att klubben tar hem fler gamla spelare, om Jimmy Thelins betydelse och om den fartfyllda fotbollen man vill spela.

Dessutom berättar Larsson om känslan att se Sverige spela VM-playoff med en mittback till höger, om att landslagets ledning sagt att han finns i tankarna, om hur Petter Wettergren fick honom att bli högerback, om smärtan att tänka tillbaka på när Bröndby tappade ligaguldet, om den tunga perioden i Frankrike när han var på botten i karriären och om den jobbiga känslan att som basketintresserad se vännen Jonas Jerebko skriva på för CSKA Moskva.

Här hittar du avsnittet med Johan Larsson:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Annons
Publicerad 2022-04-04 06:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto