Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

388 - Karl-Erik Nilsson

Lundhs pod

Avsnitt 388 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Karl-Erik Nilsson. Efter elva år som ordförande kliver Nilsson av och talar om efterträdarens utmaningar, om varför han inte har synpunkter på vem som passar bäst, om det ovanliga i att två kandidater slåss om att ta över, om svårigheten för valberedningen framöver, om Göteborgs-motionen, en splittrad rörelse och om vad han är självkritisk kring ordförandeskapet och vad han är stolt över.

Dessutom talar Karl-Erik Nilsson om hur nöjd han är med Håkan Sjöstrands jobb, om att avgångsvederlaget på sex månader till Sjöstrand är en bra lösning, om hoppet om att Norden ska få EM för damer 2025, om varför svensk fotboll till slut gick emot Fifa-basen Gianni Infantino, om varför det är dags för VAR i svensk fotboll, om att Sverige kommer hänga med sportsligt även framöver och om varför han vill bli RF-ordförande.

Här hittar du podden med Karl-Erik Nilsson:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Annons
Publicerad 2023-03-23 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto