Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

47 Re:Lundh - Richard Henriksson

Lundhs pod

Richard Henriksson är den tidigare allsvenske spelaren som blivit både expert och journalist på Radiosporten. När jag intervjuade honom i oktober 2018 gav han sin syn på den ständiga dragkampen mellan medier och fotboll, om varför han hoppades på att fotbollens stjärnor skulle utnyttja sina plattformar till något bra och om hur han mottogs i fotbollsvärlden när han samtidigt jobbade som journalist. Henriksson talade även om hur herrlandslaget hittade sin identitet under Janne Andersson, om att han gärna sett en utländsk förbundskapten för Sverige samt var tydlig kring den skandal med pennalism och sexism som drabbade hans tidigare klubb BP och Henriksson berättade om hur han själv blev utsatt för kränkningar under tiden som ung spelare i Djurgården som då var Sveriges bästa lag.

Här hittar du podden:

Lyssna här via Acast.

Lyssna på Spotify här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Annons
Publicerad 2022-03-10 08:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto