Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

97 Re:Lundh - Nanne Bergstrand

Lundhs pod

Efter en tid som expert för Radiosporten har Nanne Bergstrand inget uppdrag inom fotbollen. Det sista eller senaste tränarjobbet var i Kalmar FF och det lämnade han 2020. Då hade han även varit tränare för klubben 2018 men blivit sjukskriven för utmattningsdepression under sommaren och därefter klivit av. När jag poddintervjuade Bergstrand våren 2019 berättade han om bakgrunden till sjukdomen, om hur det var att känna att kroppen inte fungerade, om att lämna laget mitt i säsongen och om hur det är att visa sig svag i en fotbollsvärld som är macho.

Dessutom talade Bergstrand om turbulensen i Kalmar FF, om uppgifterna att han och Henrik Rydström inte drog jämnt, men gav även sin syn på bristen på debatt i svensk fotboll, om vad konstgräset betyder och om att avståndet mellan tränare och styrelse bara ökat. Nanne Bergstrand gick även in på tiden i Hammarby, om känslan när han fick sparken, om varför han är mindre övertygad om att Bajen kommer att bli ett lokomotiv för svensk fotboll och om det svåra med att leda storstadsklubbar.

Här hittar du podden:

Lyssna här via Acast.

Lyssna på Spotify här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Annons
Publicerad 2023-02-23 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto