Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

60 Re:Lundh - Ståle Solbakken

Lundhs pod

Norges förbundskapten Ståle Solbakken vann en viktig seger när det norska landslaget nyligen bortaslog Sverige i Nations League. När jag i början av 2021 intervjuade Solbakken var han ny på jobbet och talade då om att ersätta Lars Lagerbäck som fått kicken, om den norska mästerskapstorkan, om talanger som Ødegaard, Håland och Sørloth samt om varför norska landslaget aldrig kommer att åka på träningsläger i Qatar. Dessutom berättade Solbakken om smärtan över att få sparken från FC Köpenhamn, om vad som krävs för att skandinaviska tränare ska lyckas ute i Europa, om de bästa svenska spelarna han tränat och om varför det danska landslaget är bäst i Norden.

Annons

Här hittar du podden:

Lyssna här via Acast.

Lyssna på Spotify här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Publicerad 2022-06-09 07:01

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto