Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

339 - Hjalmar Ekdal

Lundhs pod

Avsnitt 339 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Hjalmar Ekdal. Mittbacken talar om den egna förvåningen över succén i allsvenskan, om kvittot att bli Årets back, om hjälpen han får av brorsan Albin Ekdal, om de jobbiga telefonsamtalen från Bajen-supportrar, om det sköna målet på Hammarby som inte trodde på honom, om hur Djurgården ska kunna utmana Malmö FF om SM-guldet och om förhoppningarna att både Marcus Danielson och Albin Ekdal kan förstärka klubben.

Dessutom berättar Ekdal om att tvivla på satsning och kapacitet under ungdomsåren i BP, om att tillhöra 98-kullen som skildrades i TV-programmet Fotbollsfabriken, om valet att flytta till USA för att spela för ett college, om att bli nobbad av BP vid återkomsten till Sverige, om vägen fram via Frej och Hammarby, om Henrik Rydströms betydelse i Sirius, om vikten av att ha en plan B i form av studier, om besvikelsen över den inställda vinterturnén, om drömmen att nå A-landslaget, om förhoppningen att komma ut i Europa och om att få spela med storebrorsan på något sätt.

Här hittar du podden med Hjalmar Ekdal:

Annons

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Publicerad 2022-02-21 06:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto