Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

196 - Saman Ghoddos

Lundhs pod

Lundh.JPG

Avsnitt 196 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Saman Ghoddos. Östersunds-spelaren är på väg mot VM i Ryssland med Irans landslag och talar om hur det blir att möta Spanien och Portugal i VM, om sin roll i landslaget, om hur förbundskapten Carlos Queiroz övertygade honom att välja Iran och vad det betydde att Iran var VM-klart.

Dessutom berättar Ghoddos om hur det gick till när Sverige tappade en potentiell VM-spelare, om att kontakten från SvFF var noll fram till att Iran hade tagit ut honom, om ilskan över att Sverige satte tryck på honom när han redan valt Iran, om att det antagligen räckt med lite kontakt för att han skulle välja Sverige och överraskningen över att Ken Sema blev ratad av Janne Andersson.

Annons

Saman Ghoddos talar även ut om chocken över att Daniel Kindberg blev anhållen, om tron på ÖFK-basen trots misstankarna, om den tröga säsongen i ÖFK, om framgångarna i Europa League, om drömmen att flytta till en stor liga i Europa i sommar, om besvikelsen över att ÖFK inte släppte honom till Celta Vigo i vintras och om den makalösa karriärvändningen där han gått från kontraktslös division 1-spelare till VM på fyra år.

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssnar här via Acast.

Publicerad 2018-05-28 06:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto