Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

54 Re:Lundh – Jesper Karlström

Lundhs pod

Jesper Karlström jagar dubbeln i Polen. På måndag väntar cupfinal och hans lag är delad etta i ligan med tre omgångar kvar. Tidigare i våras fick mittfältaren debutera i A-landslaget och det har varit mycket framgångar på senare år med två titlar i Djurgården och en roll som lagkapten i klubben.

När vi träffades för en poddintervju i oktober i höstas öppnade Karlström för första gången upp om sitt tidigare spelberoende, om den tunga tiden med skulder och lögner och om hjälpen som fick honom att sluta.

Den tidigare BP-talangen berättade även om efterlängtade utlandsflytten, om att hitta rätt med en tydlig roll i Lech Poznan, om varför Ekstraklasa är vassare än allsvenskan, om vägen till att bli elitspelare och om den svåra tiden när han spelade för både Djurgården och BP och om att vinna SM-guld.

Här hittar du podden:

Lyssna här via Acast.

Lyssna på Spotify här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Annons
Publicerad 2022-04-28 07:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto