Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

401 - Jonas Eidevall

Lundhs pod

Avsnitt 401 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Jonas Eidevall. Arsenals svenska tränare talar om hur ledningen ser möjligheter genom att satsa än mer på damerna, om att ordna klubbens första titel sedan 2019, om det blir fler svenskor i Arsenal, om att spela ännu fler matcher på Emirates, om de många allvarliga skadorna i klubben, om hur mycket samröre han har med Mikel Arteta och om önskan att ha ett framtidssnack i sommar med bara ett år kvar på kontraktet.

Dessutom berättar Eidevall om vägen fram som fotbollstränare, om att skifta mellan herr- och damklubbar, om när han vågade släppa bankjobbet, om när han fick förvarna MFF-polarna om HIF-skiftet, om de herrallsvenska bud han nobbat, om att Sverige bör åka till VM i sommar med en mer ödmjuk inställning än i EM i fjol och om att bli förbundskapten i framtiden.

Här hittar du podden med Jonas Eidevall:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Annons
Publicerad 2023-06-12 06:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto