Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

88 Re:Lundh - Hajo Seppelt

Lundhs pod

Efter att ett av tidernas mest omdiskuterade VM är avslutat kan det vara värt att lyssna på Hajo Seppelt. Den tyske journalisten är en av världens främsta granskare av idrott och har skakat om en rad länder, förbund och idrottare med olika avslöjanden. Jag träffade honom för en poddintervju i november 2019 och han talade då om att dopning inom fotboll givetvis ger fördelar, om de ryska hoten efter att han avslöjade dopning bland ryska fotbollsspelare och om att han tvivlar på att de stora idrottsorganisationerna verkligen har ett intresse av att stoppa dopning. Dessutom gav han sin syn på sportjournalistikens brister, om att många journalister är fans som bara vill skildra festen, om medias ansvar att faktiskt visa hela bilden av idrotten och om att det blir svårt att få till förändringar om inte yttre krafter kommer in och får påverka idrotten.

Annons

Här hittar du podden:

Lyssna här via Acast.

Lyssna på Spotify här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Publicerad 2022-12-22 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto