Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

91 Re:Lundh - Erik Niva

Lundhs pod

Poddintervjun med Erik Niva från våren 2016 är en av de mest lyssnade avsnitten genom åren. Aftonbladets krönikör och Viaplays expert är Sveriges mest prisade och populäraste sportjournalist och Niva förklarade varför han fastnade för internationell fotboll, hur han försökte lära sig att hålla på Hammarby och Sundsvall, vilken syn han har på allsvenskan och på supportrarnas kraft. I podden berättade han om relationen till Tottenham, hatkärleken till den allt rikare Premier League, ambivalensen inför Champions League och att Leicesters ligatriumf gav hopp. Dessutom talade han om förälskelsen i det svenska U21-landslaget sommaren 2015, om sin karriärväg som sportjournalist och om att skriva krönikor på slutsignal.

Här hittar du podden:

Lyssna här via Acast.

Lyssna på Spotify här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Annons
Publicerad 2023-01-12 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto