Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

383 - Tariq Panja

Lundhs pod

Avsnitt 383 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Tariq Panja. New York Times reporter har ägnat många år av sin karriär åt fotbollens baksidor och talar om hur Gianni Infantino skaffat sig ett starkt grepp kring Fifa, om hur han ändrats under sin tid vid makten, om att Fifa inte svarar på frågor längre, om att vissa delar är bättre än på Blatters tid och andra är sämre, om att Norges Lise Klaveness vågar stå för saker men får svårt att bli invald i Uefas exekutivkommitté och om det finns något hopp kring en förändring av Fifa eller Uefa.

Dessutom talar Panja om Premier Leagues anklagelser mot Manchester City, om osäkerheten kring vilket straff det kan handla om, om svårigheten att granska de stora klubbarna, om City verkligen blev friat av Uefa, om att anklagelserna mot Manchester City bygger på material som kan vara stulet, om hotet från en superliga, om sporttvätt är mer än image samt om reaktionerna på Times bevakning av VM i Qatar.

Här hittar du podden med Tariq Panja:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Annons
Publicerad 2023-02-20 06:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto