Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

326 - Pontus Dahlberg

Lundhs pod

Avsnitt 326 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Pontus Dahlberg.

Målvakten talar om tillvaron i engelska League 1, om hur det gäller att agera när inte domarna blåser, om vad han utvecklar i Doncaster Rovers som slåss i botten, om att han i somras förlängde kontraktet med Watford till 2025 och om att planen är att han ska bli målvaktsetta i Premier League-klubben.

Dessutom berättar Dahlberg om att få vara med A-landslaget, om tron på 99-generationen i svensk fotboll, om glädjen över att moderklubben Älvängens IK fick del av övergångssumman när han gick till Watford, om att känna både för BK Häcken och Blåvitt och om vägen från att spela seniorfotboll som 13-åring fram till att debutera i allsvenskan inför 32 000 som 18-åring.

Annons

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Publicerad 2021-11-01 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto