Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

131 Re:Lundh - Isaac Kiese Thelin

Lundhs pod

Isaac Kiese Thelin leder den allsvenska skytteligan och senast säkrade han tre poäng borta för Malmö FF. När jag poddintervjuade anfallaren i maj 2022 talade Kiese Thelin om vad som lockade med ett långt kontrakt i Malmö FF, om förvandlingen som skett av klubben sedan senast, om att det är rimliga mål att MFF ska vinna titlar och nå Europa, om munhuggande från 08-klubbarna och om drivkraften att ta ännu fler titlar. Isaac Kiese Thelin berättade även om när han fick be Konyaspor om ursäkt för han valde bort klubben i sista stund, om åren utomlands med många låneperioder, om att lära sig att bli mer egoistisk, om att vänja sig vid att bara flytta med kläder, om önskan att komma med i landslaget igen, om att inte ta åt sig av hot och hat, om att böterna för rasism måste bli högre och om den kristna tron som hjälpt honom hantera elitfotbollen.

Här hittar du podden:

Lyssna här via Acast.

Lyssna på Spotify här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Annons
Publicerad 2023-11-02 19:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto