Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
7v

211 - Sören Rieks

soren

Avsnitt 211 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Sören Rieks. Malmös danske mittfältare ger sin syn på MFF:s 2018 med en katastrofal vår och en stark höst, om vad som skiljer sparkade Magnus Pehrsson från Uwe Rösler, om varför Rieks själv fått fart på både målskytte och assister, om lyckan att nå Europa League och om stökigheterna i mötet med AIK.

Dessutom talar Rieks om synen på Mats Gren, om varför Blåvitt går dåligt, om satsningen på lånespelare, om flytten från klubben, om bristen på alternativ, om reaktionerna och hatet från fansen när han valde MFF och känslan att göra mål på Gamla Ullevi.

Den danske mittfältaren talar även om mardrömmen i Holland, om varför allsvenskan går för danska ligan, om att ta fotbollen på allvar och varför det inte blev mer landslagsspel och om reaktionerna i Danmark när MFF slog ut Midtjylland.

Här hittar du podden med Sören Rieks:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Publicerad 2018-11-26 kl 06:00
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons