Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

205 - Richard Henriksson

Lundhs pod

Avsnitt 205 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Richard Henriksson. Radiosportens expert och journalist har ett förflutet som allsvensk spelare och U21-landslagsman och ger sin syn på den ständiga dragkampen mellan medier och fotboll, om varför det är synd att vissa stjärnor bojkottar medierna istället för att utnyttja plattformen till något bra, om hur han mottogs i fotbollsvärlden när han samtidigt jobbade som journalist och varför han slutade så tidigt som spelare för att satsa på mediakarriären.

llllsls

Dessutom ger Henriksson sin syn på landslaget, om processen för VM-succélaget att hitta sin identitet igen och om varför det varit intressant med en utländsk förbundskapten för Sveriges landslag.

Henriksson talar även om skandalen med pennalism och sexism i förra klubben BP och om hur han själv blev utsatt för kränkningar under tiden som ung spelare i Djurgården som då var Sveriges bästa lag.

Här hittar du podden med Richard Henriksson

Annons
Publicerad 2018-10-15 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto