Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1 Lundh: På djupet – VAR

Lundhs pod

Avsnitt 1 av Lundh på djupet har fokus på VAR och hur svensk fotboll ska göra. Ligor över hela Europa har infört VAR för att med teknikens hjälp kunna assistera domare att döma rätt men kritiken mot VAR har vuxit i takt med avbrott och att det inte alls blir rätt i alla lägen. I svensk fotboll är publiken delad och bland många supportrar är kampen mot VAR en viktig strid att vinna. Gäster i avsnittet är tidigare domaren Jonas Eriksson som är expert i både SVT och Discovery och ofta skriver om bristerna med VAR på sitt Instagram-konto samt Aftonbladets krönikör Simon Bank som tidigt markerade att han var emot VAR och den fåfänga jakten på rättvisa.

Här hittar du podden:

Lyssna här via Acast.

Lyssna på Spotify här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Annons
Publicerad 2024-03-11 07:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto