Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

48 Re:Lundh – Patrik Andersson

Lundhs pod

Patrik Andersson är utan tvekan en av svensk fotbolls främsta. Dubbla Guldbollar, en Champions League-triumf, VM-brons samt en rad titlar i Tyskland och Sverige och spel i Premier League, Bundesliga och La Liga. När vi träffades hösten 2015 talade han om relationen med Malmö FF, hans vilja att ha huvudansvaret, varför han hade synpunkter på landslaget och hur han vill hjälpa svensk fotboll. Dessutom berättade Andersson om varför han inte bråkade sig loss när Real Madrid ville värva honom, att laget alltid gick före jaget i VM94-laget och hur han hanterade att vara son till en MFF-legendar när han kom till klubben som ung talang.

Annons

Här hittar du podden:

Lyssna här via Acast.

Lyssna på Spotify här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Publicerad 2022-03-17 07:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto