Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

390 - Nikas Hult

Lundhs pod

Avsnitt 390 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Niklas Hult. Elfsborgs ytterback talar om att vända hem till Borås, om varför moderklubben IFK Värnamo inte var aktuell, om vad som talar för toppstrid 2023, om att han har fått en rejäl försäsong i benen, om hur han själv utvecklats som spelare och om trycket på klubbens hemvändare.

Dessutom berättar Hult om betydelsen av Klas Ingesson, om skadan som gjorde honom deprimerad och hotade karriären, om trycket att bli proffs, om att spela innermittfältare i Ligue 1, om rädslan efter den förbjudna flytten inom Aten, om lyckan att nå Champions League, om tysk inramning, om besvikelsen när landslagschansen inte kom och om varför Blågult är passé trots brist på vänsterbackar.

Här hittar du podden med Niklas Hult:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Annons
Publicerad 2023-04-03 07:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto