Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

344 - Jonas Thern

Lundhs pod

Avsnitt 344 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Jonas Thern. Han talar om att IFK Värnamo i allsvenskan är det största han varit med om, om hur man jobbar för att klubben kan trotsa fotbollens naturlagar, om att det finns resurser till fler nyförvärv, om drömmen att få tillbaka en del av spelarna han fostrat, om att det finns en övertro på statistik, om utmaningen i att vara assisterande och om det härliga med unga tränare som Kim Hellberg och Robin Asterhed.

Thern berättar om varför det aldrig blev något med Malmö FF, om varför han tror att en framtida jobbflytt inte är aktuell, om biljettstrulet som fick honom att kliva av landslagsjobbet, om att nobba Lagrells förbundskaptenserbjudande, om att Johan Cruyff är förebilden, om att SvFF:s intresse för hans arbetsmetoder planade ut efter ett möte och om stoltheten över att Simon Thern vågade prata öppet om att han mådde psykiskt dåligt.

Här hittar du avsnittet med Jonas Thern:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Annons
Publicerad 2022-03-28 06:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto