Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

247 - Hajo Seppelt

Lundhs pod

hajo.jpg

Avsnitt 247 Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Hajo Seppelt. Den tyske journalisten är en av världens främsta granskare av idrott och har skakat om en rad länder, förbund och idrottare med avslöjanden om dopning. Han talar om att Ryssland kan förhindras att anordna matcher i EM 2020 efter en ny skandal, om att det dopning inom fotboll givetvis ger fördelar, om de ryska hoten efter att han avslöjade dopning bland ryska fotbollsspelare och att han tvivlar på att de stora idrottsorganisationerna verkligen har ett intresse av att stoppa dopning.

Dessutom ger han sin syn på sportjournalistikens brister, om att många journalister är fans som bara vill skildra festen, om medias ansvar att faktiskt visa hela bilden av idrotten, om systemet där alla vinner på att dopningen inte kommer ut och att det blir svårt att få till förändringar om inte yttre krafter kommer in och får påverka idrotten.

Annons

Här hittar du avsnittet med Hajo Seppelt:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Publicerad 2019-11-25 06:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto