Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

95 Re:Lundh - Andreas Alm

Lundhs pod

Andreas Alm har alltid varit en tränare som gått sin egen väg och förra året romandebuterade Odenese-tränaren med En av elva. När vi träffades för en poddintervju våren 2022 talade han om vad som fick honom att skriva boken, om varför han valde romanformat, om mörkret med hat och hot som finns kring fotbollen, om attacken med sex liter kackerlackor mot en tränares hem i boken gäller honom , om han precis som huvudpersonen i boken skaffat pistol för att skydda sig, om påtryckningar från den sportsliga ledningen och om maktspelet när man är huvudtränare i en storklubb.

Alm berättade också om det hårda trycket på unga spelare som förstör karriärer, om att han älskar fotbollen trots visst mörker, om att jobba med Björn Wesström igen trots att han sparkade Alm, om lättnaden att som tränare slippa agentvärlden, om att han blivit bra på att satsa på unga spelare och om känslorna när han ser Robin Quaison och Alexander Isak representera Sverige.

Här hittar du podden:

Lyssna här via Acast.

Lyssna på Spotify här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Annons
Publicerad 2023-02-09 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto