Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

92 Re:Lundh – Johan Wiland

Lundhs pod

Johan Wiland vann ett flertal titlar för Elfsborg, Malmö FF och FC Köpenhamn och var del av svenska mästerskapstrupper. Numera har han slutat men när jag intervjuade honom i podden 2017 öppnade han upp om sin psykiska ohälsa under tiden som spelare i FCK, om den avgörande psykologhjälpen och hur den tunga tiden påverkade hans syn på den danska storklubben. Wiland talade även om kulturskiftet i Hammarby, om tacksamheten över den framgångsrika tiden i Malmö FF och om den häftiga resan när Elfsborg vann SM-guld. Dessutom var Wiland öppen om det svåra med att vara årsbarn med Andreas Isaksson, om när han ansåg sig vara landslagsetta , om rövbombningen som nådde statsministern och hur ett missat flyg gav ångest.

Här hittar du podden:

Lyssna här via Acast.

Lyssna på Spotify här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Annons
Publicerad 2023-01-20 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto