Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

312 - Rasmus Schüller

Lundhs pod

Avsnitt 312 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Rasmus Schüller. Den finske landslagsmittfältaren talar om det lyckade skiftet till Djurgården, om klausulen som gjorde att han kunde flytta till Stockholm, om att mörka transfern för dåvarande särbon, om att det är starkt att man fått ihop laget snabbt, om att han gillar delat ledarskap med två tränare, om att man ska utmana Malmö FF om SM-guldet och om träningsveckan med AIK som inte gav kontrakt.

Dessutom berättar Schüller om förväntningarna på Finland inför EM, om att Nations League gav det finska landslaget ett lyft som ledde till det första mästerskapet, om en tuff EM-grupp med känsligt möte med Ryssland, om att ställas mot Sverige i EM-genrep, om sin beundran för Riku Riski som vägrade åka på träningsläget i Qatar och om att plugga juridik och läsa Mobergs Utvandrarserie inför flytten till Minnesota United.

Här hittar du podden med Rasmus Schüller:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Annons
Publicerad 2021-05-24 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto