Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

105 Re:Lundh - Stuart Baxter

Lundhs pod

Helsingborgs IF är i kris och uppdraget att rädda klubben har gått till Stuart Baxter. Jag poddintervjuade den erfarne tränaren vintern 2015 då Baxter precis fått sparken i turkiska Genclerbirligi. Då talade han om att leda AIK till SM-guld, om hur han hjälpte Andreas Alm som huvudtränare, om buden från Malmö FF och om hur han såg på att träna ett svenskt lag igen. Dessutom berättade Baxter om att han gärna velat vara förbundskapten för Sverige, om Zlatans enorma betydelse för svensk fotboll, om varför han ofta hamnat i kontroverser, om sin långa internationella karriär och om hur bra han känner Sir Alex Ferguson och Arsène Wenger.

Här hittar du podden:

Lyssna här via Acast.

Lyssna på Spotify här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.v

Annons
Publicerad 2023-04-27 08:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto