Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

116 Re:Lundh – Stina Blackstenius

Lundhs pod

Snart börjar Sveriges medaljakt i Nya Zeeland och Australien och en av nyckelspelarna är Arsenals Stina Blackstenius. När jag poddintervjuade henne våren 2022 talade hon om att hitta rätt i Arsenal, om att balansera spel i två cuper och ligan, om att det inte var lätt att välja ny klubb, om tryggheten i en svensk tränare, om den otroliga utvecklingen som sker inom damfotbollen och om lärdomarna från tiden i franska Montpellier. Blackstenius berättade om tankarna på den förlorade OS-finalen som dyker upp, om vad Peter Gerhardsson betytt för landslaget, om att vara nominerad till Ballon d’Or, om chockbeskedet när Göteborg FC lade ner och om att tillvaron i Häcken till slut blev bra.

Här hittar du podden:

Lyssna här via Acast.

Lyssna på Spotify här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Annons
Publicerad 2023-07-20 08:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto