Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

213 - Alexander Axén

Lundhs pod

axe

Avsnitt 213 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Alexander Axén. Tv-experten lämnade tränarjobbet i Örebro SK hösten 2017 och berättar om besvikelsen över efterspelet till ÖSK-tiden, om förfrågningarna han fått från andra klubbar, om att tre klubbar fått nej tack, om vad som krävs för att han ska ta ett nytt tränarjobb, om synen på nya och unga tränares metoder och drömmen om England och att de som bestämmer i klubbarna ofta kan för lite fotboll.

Dessutom berättar Axén om hur hans kritik från tv-studion tas emot bland gamla kollegor och spelare, om sms:en som kommer från spelare och ledare, om att få mothugg från Marcus Berg, om det svåraste med tv-jobbet och om tv-jobbets betydelse för tränarvarumärket Axén.

Annons

Naturligtvis ger Alexander Axén sin syn på landslagets underhållningsvärde, allsvenskans status, sportcheferna som blivit klubbarnas nya rockstjärnor, 51-procentsregeln, agenterna, journalisterna, styrelserna och Elfsborg och Blåvitt som verkligen underpresterat.

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Publicerad 2018-12-10 06:15

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto