Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

197 - Marcus Allbäck

Lundhs pod

allback

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avsnitt 197 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Marcus Allbäck. Han deltog i fem mästerskap som spelare och två som ledare och anser att det inte rättvist att jämföra Erik Hamréns landslag med Janne Anderssons, att han får VM94-vibbar av dagens landslag som ska till Ryssland, att det är så litet som skiljer mellan succé och fiasko i ett mästerskap, att han drogs med i fientligheten till medierna under Hamrén, att Zlatans röst i landslaget var asstark och då inte bara verbalt och om att det aldrig riktigt skar sig med Anders Svensson.

Annons

Allbäck berättar även om när han vände på flygplatsen när han skulle skriva på för AIK, om hur Heerenveen var det rätta steget, om när Graham Taylor lovade honom speltid och fick honom att skriva på för Aston Villa, om flevalet att gå till Hansa Rostock, om den fantastiska tiden i FC Köpenhamn, om att klivet från EM-spel till superettan med Örgryte innebar en omställning och att han inte hade slutat som spelare om inte Hamrén erbjudit ledarjobb i landslag.

Marcus Allbäck talar även om nya jobbet som agent, om att de nya agentreglerna som införs i juni är ett steg i rätt riktning, om hur mycket branschen ändrats sedan han själv hade agent som spelare och att han förstår de kritiska frågeställningarna som följde när han gick från att vara landslagets players manager till att bli agent.

Här hittar du podden med Marcus Allbäck:

Annons

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssnar här via Acast.

Publicerad 2018-06-04 06:10

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto