Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

99 Re:Lundh - Tony Ernst

Lundhs pod

Nyligen gick supporterprofilen Tony Ernst ut i sociala medier och stöttade Lars-Christer Olsson som ordförande för fotbollsförbundet. Hösten 2014 träffade jag Tony Ernst som då ledde Sveriges fotbollssupportrars union. Musikskribenten och den välkända Malmö FF-profilen som länge ledde MFF Support var delaktig när supportrarna stoppade en ändring av 51-procentsregeln och han berättade om hur de agerat för att få bort böter för klubbarna när fans eldar bengaler och öppnat för laglig pyroteknik samt hur samarbetet med dåvarande Sef-basen Lars-Christer Olsson varit viktigt. Ernst var då också tydlig med att sexismen måste bort från fotbollen, att MFF skulle sålt dömd spelare och att det är fel att kasta bangers och vara maskerad. Samtidigt var Ernst kritisk mot mig, mot medier och delar av fotbollen och var rädd att SFSU ska bli en del av etablissemanget nu när Sef (Elitklubbarna) bidrar till fansens organiserade verksamhet.

Här hittar du podden:

Lyssna här via Acast.

Lyssna på Spotify här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Annons
Publicerad 2023-03-09 07:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto