Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

43 Re:Lundh – Fredrik Risp

Lundhs pod

IFK Göteborgs gamle mittback Fredrik Risp inledde 2022 med att vara agent för Patrik Wålemark som flyttade från BK Häcken till Feyenoord i den svenska klubbens största affär någonsin. När jag poddintervjuade Risp hösten 2015 hade han tagit sina första steg som agent och talade om de nyttiga erfarenheterna han hade från att ha spelat för elva klubbar i sju länder, om kontakterna han skaffat under en lång karriär och han försvarade agenter mot en felaktig stämpel. Risp berättade öppet om vad agenter tar betalt, om hur han själv blev blåst på miljoner som spelare och om hur det var att ha klienter i sitt älskade Blåvitt. Dessutom berättade han om spelarkarriären där han aldrig etablerade sig i landslaget och om att han och sportchefen Håkan Mild aldrig talade ut om att Risp blev dumpad av Blåvitt.

Här hittar du podden:

Lyssna här via Acast.

Lyssna på Spotify här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Annons
Publicerad 2022-02-10 07:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto