Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

413 - Caroline Jönsson

Lundhs pod

Avsnitt 413 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Caroline Jönsson. Den tidigare landslagsmålvakten är sedan länge fackligt engagerad för spelare och sitter i styrelserna för Spelarföreningen och Fifpro och Jönsson talar om betydelsen av det nya spelaravtalet, om hur den öppna konflikten med EFD under förhandlingarna påverkat, om att spelarna tagit ansvar, om jakten på mer intäkter för damfotboll och varför hon stöttar Hedvig Lindahl i synen på skillnader i supporterskap för herrar och damer.

Dessutom berättar Jönsson om den oerhörda resan som Fifpro gjort, om glädjen när Fifa sköt till rejält med prispengar, om väntan på vad Uefa ska göra till EM 2025, om synen på vad Karl-Erik Nilsson egentligen uträttat för damfotbollen, om Fifpros förslag för att se till att delar av transfersummor går till utbildande klubbar, om den viktiga domstolssegern för Sara Björk Gunnarsdottir mot Lyon, om den spanska kyssen i VM som bara var kulmen på många års förtryck och om varför både svensk och internationell idrott behöver oberoende granskare för att få slut på tystnadskulturer och övergrepp.

Här hittar du podden med Caroline Jönsson:

Annons

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Publicerad 2023-10-30 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto