Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

331 - Andreas Georgson

Lundhs pod

Avsnitt 331 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Andreas Georgson. Malmös nya sportchef talar om att gå bredvid Daniel Andersson för att lära sig jobbet, om framtiden för Jon Dahl Tomasson, om varför han tycker att det är bra med tuffa tränare, om han ansvarar för en eventuell försäljning av Anel Ahmedhodzic, om att han själv vill bli huvudtränare längre fram, om hur klubben ska bli ännu bättre på att utbilda spelare och om hur MFF ska bli vassare på både scouting och att bearbeta information.

Georgson berättar också om vägen fram inom fotbollen, om varför han satsade på att bli tränare, om att det var tufft att bli accepterad i MFF:s omklädningsrum, om succén i Brentford, om varför han inte kunde tacka nej till Arsenal, om att tiden i London-klubben förberett honom för att hantera rampljuset som följer med sportchefsjobbet och om hans Twitter-fäktande för sina värderingar.

Här hittar du avsnittet med Andreas Georgson:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Annons
Publicerad 2021-12-06 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto