Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

336 - Lisa Ek

Lundhs pod

Avsnitt 336 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Lisa Ek. Den tidigare elitspelaren är nu agent och talar om att ligga bakom 2021 års största spelaraffär i Hanna Bennison, om varför hon tror att det kommer att slås många gånger om inom kort, om klubbarna som jagade den svenska talangen, om den tuffa konkurrensen om spelare, om när hennes agentur tappade Magdalena Eriksson, om att hjälpa Madelen Janogy att lämna Wolfsburg när man nyligen tagit dit anfallaren och om glädjen att se Janogy i fullt slag igen.

Dessutom berättar Lisa Ek om vad hon som agent har för nytta av den egna spelarkarriären, om att allsvenskan kan studsa tillbaka trots de många spelartappen, om att spelarna ute i Europa tjänar fyra till fem gånger mer än i Sverige, om varför spelare inte gärna skriver långa kontrakt och om vad som är viktigast i agentjobbet.

Här hittar du podden med Lisa Ek:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Annons
Publicerad 2022-01-31 06:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto