Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

134 Re:Lundh – Jonas Thern

Lundhs pod

Jonas Thern är ett av många namn som figurerar kring att ersätta Janne Andersson som förbundskapten. Nu har inte IFK Värnamo-profilen rätt utbildning och när jag poddintervjuade Jonas Thern våren 2022 talade han om när han nobbade Lars-Åke Lagrells erbjudande om att bli förbundskapten, om varför han klev av som scout åt Janne Andersson, om att Johan Cruyff är hans förebild, om att SvFF:s intresse för hans arbetsmetoder planade ut efter ett möte och om varför han trodde att en framtida jobbflytt inte var aktuell. Dessutom talade han om att IFK Värnamo i allsvenskan är det största han varit med om, om hur man jobbar sa att klubben kan trotsa fotbollens naturlagar, om drömmen att få tillbaka en del av spelarna han fostrat, om att det finns en övertro på statistik, om utmaningen i att vara assisterande och om det härliga med unga tränare som Kim Hellberg och Robin Asterhed.

Här hittar du podden:

Lyssna här via Acast.

Lyssna på Spotify här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Annons
Publicerad 2023-11-23 07:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto