Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

436 - Jacob Rinne

Lundhs pod

Avsnitt 436 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Jacob Rinne. Målvakten talar om att spela i Saudiarabien, om ligan lyft med stjärnorna, om skillnaderna i kvalitet inom lagen, om misstankarna att de stora lagen får hjälp av domarna, om varierande inramning, om en säsong med många insläppta mål, om uteblivna bonusar och om drömkontraktet han skulle skriva på i december men som nu inte ser ut att bli av.

Dessutom berättar Rinne om framtidsplanerna med ett utgående kontrakt i juni, om att jaga en ny klubb redan i sommar, om den eviga drömmen att få spela för favoritklubben Djurgården, om besvikelsen när han inte fick chansen på allvar i landslaget men även om kritiken för att han flyttade till Saudiarabien, om att han inte alls tjänar så mycket som folk tror, om det annorlunda och tuffa livet för familjen i Saudiarabien och om att ställa upp i sociala medier för landet.

Här hittar du podden med Jacob Rinne:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Annons
Publicerad 2024-05-20 06:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto