Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

58 Re:Lundh – Tom Prahl

Lundhs pod

Numera är Tom Prahl inte så aktiv men han var utan tvekan en av landets främsta tränare från början av 1990-talet och 20 år framåt. Hans klubbar vann tre SM-guld, tog totalt nio allsvenska medaljer samt överraskade i Europa i form av Trelleborgs FF och Halmstads BK. Efter att ha trillat ur Allsvenskan under andra vändan i TFF så slutade den 62-årige tränaren helt och när vi träffades 2016 berättade han om att suget försvann, om varför han inte gjorde som Lagerbäck, Backe och andra rutinerade tränare och om en tyst telefon. Dessutom talade han om bristerna i svensk fotboll, om att Barcelonas fotboll fått fel effekt, om hur han själv gick från tyskt till engelskt. Dessutom berättade han för första gången om bråken med Hasse Borg under tiden i MFF, om hur sportchefen mörkade värvningar och varför MFF inte vann ännu mer. Givetvis blickade han även tillbaka till storhetstiden i Trelleborg och i Halmstad då Prahl gjorde avtryck både i Sverige och i utlandet.

Här hittar du podden:

Lyssna här via Acast.

Lyssna på Spotify här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Annons
Publicerad 2022-05-26 07:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto