Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

392 - Gustav Engvall

Lundhs pod

Avsnitt 392 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Gustav Engvall. Anfallaren talar om vad som fick honom att välja IFK Värnamo, om att varken Blåvitt eller Djurgården visade intresse, om tränaren Kim Hellbergs fotboll, om att fylla luckan efter Marcus Antonsson, om skälet till att han ville ha ett treårsavtal, om att han inte har en klausul vid en eventuell nerflyttning och om målet att använda tiden i klubben till att studsa ut igen.

Dessutom berättar Engvall om det härliga genombrottet i Blåvitt, om VM-bronset med U17-landslagdet, om den galna flytten till Bristol City där han upplevde sig straffad för en sparkad sportchef, om den härliga säsongen när han hjälpte Mechelen till cupguld och uppflyttning, om svårigheten att gå på lån till olika klubbar, om att inte kunna lita på agenter och om hur han blev utfryst sista tiden i Mechelen.

Här hittar du podden med Gustav Engvall:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Annons
Publicerad 2023-04-17 06:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto