Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

391 - Fredrik Gårdare

Lundhs pod

Avsnitt 391 av Sveriges nyfiknaste fotbollspodd gästas av Fredrik Gårdare. Den tidigare polisen som ledde en insats inriktad på idrotten har precis presenterat en utredning om läget i svensk idrott och talar om varför det ser mörkt ut gällande kriminalitet och trygghet men även om besvikelsen över att aktionsgruppen mot kriminella i idrottsmiljö lades ner, om varför han lämnade polisen, om vad aktionsgruppen uträttade, om all kunskap som försvinner och om att polischeferna borde tänka om kring aktionsgruppen.

Dessutom talar Gårdare om hoten mot svensk fotboll, om att kriminella på olika sätt närmat sig både spelaraffärer och matchfixning, om att tystnaden från många som jobbar inom fotbollen är ett hot, om frustrationen att man fortsätter göra affärer med fel personer, om råden till hur klubbar ska göra säkra affärer, om misstankar kring mutor vid spelaraffärer, om att klubbar har ett stort ansvar och om att han vill se att fotbollen är tuffare mot misstänkta matchfixare.

Här hittar du podden med Fredrik Gårdare:

Lyssna direkt här.

iTunes-användare hittar podcasten Lundh här.

Lyssna här via Acast.

Annons
Publicerad 2023-04-10 06:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto